duminică, 27 martie 2016


Opinia colegului nostru de la Pitesti:

"...doamnelor si domnilor din scmd!
Cu litere mici scmd, pentru ca aici este, la acest nivel! Eu nu cred ca se mai poate vorbi de scmd, decat la timpul trecut si numai dincolo de 2015!
Restul cine mai vrea sa creada ca mai este o structura coerenta, organizata si cu un obiectiv precis, se inseala amarnic!
De ce public aceasta ingrijorare? Simplu: Nu am crezut ca se poate intampla asa ceva, pe de alta parte, aflam ca urmeaza a se umfla buzunarele institutiei ANAF, drept deformare a imaginei unui avocat necunoscut noua, cei din teritoriu, la aprox.17000 de euro!...Poftim???!!!....
Foarte multi pensionari militari indeosebi cei inscriptionati cu ka..KI, plictisiti ei insisi de prostiile lor, au renuntat la aceasta forma de asociere, in care NOI, cei care am crezut cu toata forta ca este chiar o structura serioasa si in masura sa ne apere drepturile, am facut eforturi uriase! Dupa ce am patruns si am facut BRESA in sistem, am fost abandonati de scmd! Nici-un fel de implicare si semnalele date in acest sens, sunt vechi , din 2012;
Aroganta si lipsa de respect, comunicare/informare/recunoastere, din partea echipei temporar asezata in Pajurei, in relatie cu membrii de sindicat din zonele geografice desemnate,a dus indubitabil la destramarea acestei structuri. Nu mai exista acele justificari potrivit carora, vezi doamne...ancmrr,...s.a.ong.uri militare pun talpi, etc...Talpile sunt si au fost puse de managementul tampit , al echipei denumita BOC! Si nu mai tine nici treaba cu 15...mds, ca vezi doamne astia ar fi loiali...si ar trebui sa ramana...etc..., terminati cu prostiile domnilor, ne-ati adus la disperare ...! Rusinos domnilor! Cine mai poate crede in voi ? Ce argumente de credibilitate mai  aveti voi in fata celor care v-au urmat???
Aflu acum ca unei avocate anume, care nu a avut in clin si in maneca cu apararea drepturilor noastre si nici nu ne intereseaza atata timp cat nu ne-a reprezentat si aparat drepturile, ii datoram conturile scmd , blocate de institutia executorului judecatoresc...Cum de este posibila o astfel de nerusinare...?
Cum de mai aveti curajul sa apareti in ochii mds. care au crezut in voi, care au crezut in aceasta organizatie?  Pai nu va d-ati seama ca in acest moment sunteti si ati compromis organizatia?
INTREBARE : Pentru asta platim cotizatii si ne straduim sa mentinem structura? 
Cine va mai crede domnilor? Cum puteti domnilor sa justificati absenteismul mds din Bucuresti, de la activitatile principale - manifestatii de protest - din 2012 si pana in prezent?
Unde va treziti? Sau daca nu v-ati trezit inca, credeti ca mai aveti timp?
Fara sedii, fara personalitate juridica a filialelor care au dus greul si fata de care ati avut TUPEUL sa le sfidati munca si loialitatea, nerecunoscand NIMIC - ca si cum totul s-ar fi produs la televiziune, fara un PATRONAT, fara o situatie juridica clara, fara o logistica legala, cine este "normalul"sa va mai ia in seama ?
Cand aveti de gand domnule presedinte scmd cu inexistentul boc, sa convocati CNR? 
INCREDIBIL ! NU MA ASTEPTAM LA ASA CEVA ! 
Era imposibil sa va despartiti de ...traditia mafiota, specific romaneasca!
Pentru a-mi justifica activitatea , in calitatea de Vicepresedinte Coordonator ales si nu numit, in consens cu ceea ce se petrece in scmd si ceea ce a fost pana acum, CONVOC toate BO ale filialelor SCMD din Muntenia Sud, la sedinta de lucru din 05 mai 2016, la Pitesti! detalii in Nota Interna care va urma!
Biroul Operativ al Filialei Pitesti...."






















































;