luni, 29 iulie 2013

                       Se zice in popor ca "gura pacatosului adevar vorbeste". Pai stimati camarazi, care mai sinteti interesati de soarta sociala a domniilor voastre, dupa cum rezulta din continutul acestor adrese, se continua  sa se bata joc de noi! Minunata sintagma de "asistati" dupa cum se vede este inlocuita cu "beneficiar".
 Nu stiu daca domniile voastre sinteti  o astfel de categorie sociala, sau daca va convine, dar eu sper si cred inca ca ni se va spune din nou ..... cadrele militare provenite din....bla. bla bla....
 Pina atunci....dati-va ......la fund, cotizatia de sindicat este prea mare...spunea un fost membru de sindicat ajuns consilier intr-o localitate din judet. Este genul de comportare ...la moda, atit in formatiunea politica sustinuta si de catre noi sindicalistii si dupa cum va spuneam si in rindul unor fosti membrii de sindicat...ajunsi!
                       Sint fff. curios cati o sa reusim SA NE REINTILNIM LA ADUNAREA GENERALA A FILIALEI DIN SEPTEMBRIE, cind ar trebui sa jubiliem trei ani de functionare.
                        Dar cum la noi totul tine cit este interesul, cred ca vom fi prezenti aceiasi care ......se mai respecta si ne respecta.
           Cu stima
                        presedintele filialei.
     In continuare rog sa luati act de continutul comunicatului conducerii de sindicat:


In atentia membrilor SCMD

Am inceput sa primim adrese (nesemnate) din partea presedintilor comisiilor de contestatii pensii ale structurilor din care provenim (MApN, MAI, SRI). Prin acestea ni se aduce la cunostinta ca, incepand cu 01.10.2013, in baza  Legii reparatorii nr. 241/2013, vom primi ca "beneficiari proveniti din sistemul national de aparare, ordine publica si siguranta nationala", pensiile in cuantumul din decembrie 2010, daca am fost defavorizati pana acum (cei cu cuantumuri diminuate din ian. 2012 pana astazi).
Totodata, ni se transmite "rugamintea de a preciza in scris, in termen de 30 de zile, de la primirea prezentei, in ce masura contestatia/contestatiile formulata/formulate"de noi la casele sectoriale de pensii "mai subzista". Cu alte cuvinte, sa stergem cu buretele totul si, eventual, sa producem documente care ne-ar lichida toate procesele.
Fata de aceasta curioasa cerere (ca de obicei, nesemnata), Departamentul Juridic si reprezentantii caselor de avocatura ai SCMD, se vor intruni maine, 30.07.2013, pentru a analiza situatia si a elabora instructiunile-ghid pentru membrii SCMD afectati.
Pana la elaborarea si transmiterea acestor instructiuni, transmit tuturor celor care au primit astfel de "invitatii" rugamintea de a nu se grabi sa raspunda.
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU