marți, 17 iulie 2012


                                          DRAGI CAMARAZI,
              Duminica 22.07.2012, orele 10.00, in localitatea IASI este organizat mitingul USL. La miting paticipă preşedintele interimar CRIN ANTONESCU şi premierul VICTOR PONTA.
            Am primit invitaţia de a participa la acest miting, pentru demiterea lui Traian Băsescu, împreună cu membri SCMD din judet, asa cum dealtfel ne-am oangajat prin actul incheiat in toamna anului trecut.
           Vă adresez din nou, rugămintea de a înţelege corect acest mesaj de solidaritate şi de a participa la miting.
 Acei camarazi care doresc să participe la aceasta actiune social-politica, vor comunica despre aceasta intentie la telefonul 0742/075462, sau prin e-mail la adresa coca_ion@yahoo.com, pina cel tirziu joi la orele 10.00. Trebuie sa cunosc oferta si pozitia dumneavoastra pentru a organiza deplasarea. Dupa ce veti comunica in termenul stabilit oferta de participare, veti fi anuntati cu detaliile privind deplasarea si participarea la aceasta actiune. Daca aveti disponibilitatea puteti veni si cu sotiile/soti, singurul lucru este de a comunica acest lucru pentru a cunoaste nevoile de organizare in functie de numarul de persoane.
 Vă rog pe toţi cei cu pensiile diminuate, cei care doriţi demiterea lui Traian Băsescu să înţelegeţi măcar, în ultimul moment, importanţa acestei participări!
Faceţi un efort şi anunţaţi-vă reciproc.
Vă aştept pina joi, orele 10.00 ofertele privind  participarea. 
Preşedintele SCMD, Filiala 1 Suceava
            Col. (r).   Ion COCA