vineri, 23 septembrie 2011

Fragment din scrisoarea deschisa tuturor membrilor de sindicat......
.......4. Stimati camarazi recent disponibilizati din structurile MAI,
A trecut mai mult de un an de cand SCMD v-a avertizat asupra actului de tradare al Puterii, care urma, cu sau fara lege, sa lase tara fara forte de ordine, protectie si interventie. Zisa reforma din MAI s-a declansat pe fondul unei ofensive imagologice si psihologice la fel de ticaloasa impotriva dvs, ca si aceea impotriva celor mai in varsta.
Ati fost facuti incompetenti, betivi, pilosi, “lipsiti de sange in instalatie””, etc. Pentru ca nimeni sa nu se revolte si sa va apere atunci cand urma sa fiti, in dispretul legii, in baza unor simulacre de concursuri si examinari, dati afara din slujbe!
Contractele voastre au fost unilateral si ilegal denuntate. Mai mult, asa cum noi am fost prostiti sa ne semnam singuri distrugerea, prin cereri de adeverinte inutile de venit, voi ati fost pacaliti sa semnati angajamente ca nu veti face contestatii. SCMD v-a invatat sa ocoliti ticalosia, ca membri SCMD actionati astazi in justitie!
Interesul dvs este sa iesiti in strada pe 7 octombrie, deoarece ofensiva continua. Primarii refuza sa va angajeze in politia locala, deoarece sunteti considerati elemente incapabile, adica dati afara pentru ca ati pierdut examenele!...
Alaturi de noi, ca falanga tanara a noastra, veti duce un razboi de durata, pentru recuperarea nu numai a drepturilor incalcate, dar si a onoarei si a demnitatii !....................