luni, 13 martie 2017



REINCEPE MAREA MANIPULARE
In atentia tuturor membrilor si simpatizantilor S.C.M.D.
Ciracii domnilor Maciu, Jianu si Rosu, vinovati de starea noastra actuala, au inceput campania de manipulare impotriva abrogarii Art. 40 din OUG nr. 57/2015 deoarece simt ca evenimentul se apropie. De ce o fac? Pentru ca penalilor din M.Ap.N. le tataie tartita ca se va aplica Legea 223/2015, asa cum a fost conceputa si magariile pe care le-au facut in 2011 cu aplicarea acelei ordonante de avarie numita OUG 1/2011, vor iesi la iveala. Ii sfatuim pe scafandrii din Vaslui si deminatorii de pixuri sa nu se mai agite. In toata tevatura, sunt bagate aiurea asociatiile de yes-mani si printre ele principal vinovat SCMD-ul.
Sa nu-si faca nimeni iluzii! Numai SCMD-ul s-a impotrivit de la inceput distrugerii Legii 223/2015 de catre penalii si tradatorii de camarazi din M.Ap.N., prin strecurarea unei intregi ordonante in 30 de articole, ca simplu articol (nr. 40) in OUG nr. 57/2015, vizand salarizarea civililor pe 2016. SCMD sustinut de UNIPOL si DIAMANTUL - ca sindicate din politie, de asociatiile aviatorilor militari si de aliatii din CNSC.
Doamnelor si domnilor,
Principiul Legii 223/2015, initiata si numita de SCMD – Legea pensiilor militare de stat, a fost acela al eliminarii, discriminarii si discrepantelor dintre militarii si politistii cu aceleasi date de grad, functie, pregatire si vechime, indiferent cand au trecut in rezerva. Si, mai ales, reobtinerea statului de militar in rezerva in locul celui de asistat social.
Intre 1 ianuarie 2016 si 31 decembrie 2017, nu trebuiau recalculate ajutoarele sociale ci calculate pensiile celor trecuti in rezerva si, in lipsa legislatiei abrogate, aliniate la venitul brut impozabil al celui care detine functia astazi. Din dorinta de a-i ajuta pe cei care au iesit de pe o functie mult mai mica, avuta in ultima luna (exemple celebre sunt generalii Spiroiu si Chelaru), am introdus posibilitatea de alegere a mediei pe 6 luni din ultimii 5 ani. In ciuda avertizarilor noastre, ministerele au prostit marea masa sa-si aleaga 6 luni, cand nu era cazul, de acu 215 ani vara, cand respectivii ar fi avut un cuantum mai mare, dand posibilitatea ticalosilor sa inlocuiasca principiul alinierii la veniturile celor de astazi cu acela al recalcularii a ceea ce am avut noi, inainte de 2009. Si asta prin Art. 40 al OUG 57/2015.
Tot Art. 40 coboara baza de calcul de la 80% la 65%, excluzand sporurile actuale si incluzand ilegal pensia suplimentara. Si tot Art. 40 coboara limita prevazuta in toate legile zise speciale, de la 100% la 85%. Si au trimis, incepand cu ianuarie 2016, generali si chestori prin toata tara, sa ne prosteasca in fata ca e mai bine cu ordonanta decat cu legea. Si asta in conditiile, in care orice agramat cu 2 clase isi poate da seama ca 80% din tot este infinit mai mult decat 65% din jumatate.
Numai SCMD si aliatii sai s-au batut in Parlament, in strada si in media impotriva ticalosiei, nu a politicienilor ci a juristilor si finantistilor M.Ap.N. a caror nebunie de a-si distruge constant camarazii, atinge paroxismul.
Da, SCMD se bate in continuare, impreuna cu aliatii sai, impotriva Art. 40 din OUG 57/2015 si considera ca nici macar Nicusor Dan, care este totusi profesor de matematica, nu ar putea fi convins ca Art. 40 ar aduce vreun beneficiu rezervistilor. In rest, transmitem lichelelor din Servicii si spalatilor pe creier, care se autosugestioneaza, ca ar fi reprezentat ceva, candva, sa-si vada de propria lor impotenta.
A anuntat SCMD, inca din 11 decembrie 2015, ca, prin aplicarea OUG 57, pensiile se vor micsora? Exact asta se intampla, micsorarile variind intre 12% si 70%. Anunta SCMD astazi, ca prin abrogarea Art. 40 si aplicarea curata a legii, toate pensiile vor creste? Exact asta se va intampla! Daca, bineinteles domnii Maciu, Jianu, Rosu etc. sprijiniti de domnii Voinescu, Cozma si altii, nu vor inventa alte trasnai care sa stopeze legea si sa ne creasca tensiunea. In ce scop? In acela enuntat de seful lor, cu 7 ani in urma... sa parasim cat mai multi, pe cale naturala, sistemul, ca sa realizeze mari economii la bugetul de stat, fond pensii, prin decesul nostru.
In concluzie, stimati camarazi, imi permit sa va rog sa-i trimiteti pe spionii zvonisti si analistii lui Peste, acolo unde le este locul, atunci cand mai incearca sa ne explice ca albul e negru si negrul este roz-bonbon!
Honor et patria! Vae victis!
Presedintele SCMD