joi, 20 februarie 2014

     Material preluat de pe alte bloguri ..
MAI PENIBIL Decat ATAT, NU SE POATE! CARE AR FI DECIZIILE CORECTE? DECIZIA CORECTA ESTE CEA A UNEI JUSTITII Independente! Rusine PENTRU O ASTFEL DE POZITIE! PANA LA ACEASTA DATA TREBUIA SA FIE DEJA ARESTATA, EA CEA CARE SPUNEA CA TREBUIE SA CONSULTE SOCIETATEA Civila IN Legatura CU PENSIILE MILITARE ... NU IAR FI rusine! 

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, CA Împreună cu ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, VA Lua deciziile "Cele mai decente si mai corecte", fata de scandalul privind pensionarea soțului Sau, precizând CA Nu Este la curent cu informațiile prezentate version PRESĂ .
CÂMPEANU, PENSIE-CADOU a scris Sot. Reacția lui Crin Antonescu / Foto: MEDIAFAX
CÂMPEANU, PENSIE-CADOU a scris Sot. Reacția lui Crin Antonescu / Foto: MEDIAFAX
Antonescu a Fost întrebat cum Vede cazul ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu, ingrijire Despre un recent existat o discuție de remaniere, în condițiile în îngrijire au apărut Informatii Despre faptul CA ar fi semnat pretul pensionarea soțului Sau.
"Discuția Despre remanieri, în general, NICI la Doamna Câmpeanu, NICI la altcineva, Nu a avut version vedere astfel de cazuri de Presa SAU cazuri Reale, nu stiu. Nu Asta o Problema Fost, Partidul un Decis version cazul Doamnei Câmpeanu SA continua cu domnia sa la Ministerul Muncii si am sprijinit-o si o sprijinim. ACUM un Lucru apărut Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at, mărturisesc CA, DIN cauza agendei încărcate pe FOARTE grijă o Stiti, DIN ultimele DOUĂ Zile, nu am văzut exact Despre ce e Vorba. În Linii mari , am înțeles Ca e Vorba de certificat ONU, cca filate SA ASA, SAU o decizie de pensionare de ONU anume tip acordată soțului domniei vânzare, FARA SA existe elementele, nu stiu, de Continuare o tors. Tot CEEA ce sper eu Este ca, văzând version Functie de veridicitatea acestor FAPTE, în frunte cu Doamna Mariana Câmpeanu, SA luăm deciziile Cele mai decente si mai corecte ", a afirmat Antonescu.
Ministrul Mariana Câmpeanu i-ar fi dat soțului Sau in 2005, cand conducea Casa de Pensii Ilfov, Pensie si indemnizație de însoțitor, în Urma încadrării version gradul I de invaliditate, drepturile fiind acordate version Baza unor "acte neclare si diagnostice discutabile", AFIRMA Centrul de Investigații Media.
Materialul Informațiile APAR INTR-ne de Presa Publicat Marti de Centrul de Investigații Media.
Legat de Modul în grija Iulian Câmpeanu a primit un al Pensia si indemnizația de însoțitor, autorii materialului scriu CA acesta Este "suspect" version PRIMUL RAND for CA beneficiarul "Nu locuia din Ilfov, ci din București, oficiul DIN Ilfov nefiind cel teritorial version cazul Sau" .
Autorii materialul mai Sustin Ca soțul ministrului Muncii tăia version Prezent, "dupa Nouă ani de cand o Fost declarat nul în Cea Mai Grava stare, sanatos OM ONU - fuzioneze la nunti, telefon mobil ne folosește, se plimbă pe Strada cu mâinile version buzunar si Isi ia nepotul de la Grădiniță ", afirmațiile fiind susținute cu ONU filmulet si fotografii dată publicității OData cu Articolul.
"Din Punct de vedere medical, LEGEA version vigoare, la momentul la îngrijire Iulian Câmpeanu un Fost declarat invalid de gradul I, prevedea CA persoanele de îngrijire sunt version această Situatie sunt caracterizate Prin« pierderea totală a capacității de Munca, de Autoservire, de auto- . conducție si de orientare spațială, invalidul necesitând Ingrijire SAU supraveghere permanentă DIN PART altei persons »Iulian Câmpeanu tăia Insa Astazi, dupa Nouă ani de cand o Fost declarat nul în Cea Mai Grava stare, sanatos OM ONU: îmbinare la nunti, telefon ne folosește . mobil, se plimbă pe Strada cu mâinile version buzunar si iti ia nepotul de la Grădiniță în plus, Este Asociat version DOUĂ Firme, îngrijire DINTRE Una aflată version dizolvare NUMAI DIN indemnizația for însoțitor -. pe de ingrijire o primește OData cu Pensia - DIN 2005 Si Pană version Prezent, Iulian Câmpeanu a încasat, dupa calculele Centrului de Investigații Media, Suma de 54.184 de lei ", se Arata version materialul citat.
Conform aceleiași Surse, Iulian Câmpeanu un Facut cererea de acordare a pensiei de invaliditate Inainte de a Primi DECIZIA Medicală propriu-Zisa DIN PART medicului specialist în expertiză Medicală Barbu Cerbulescu, anticipând o decizie favorabilă Medicală de încadrare cca invalid.
"Și DECIZIA medicului Cerbulescu Este completată Intr-ne Bizar mod cel putin: Nu Contine nicio referire la vreun dosar medical, Nu sunt Decât o SEMNĂTURA, Desi sunt necesare Alte DOUĂ, se conformeze respectivului formular, Si, cel mai important la rubrica« diagnostic clinică »Contine o serie de formulări« destul de Generale », în conformitate specialiștilor Consultări de Centrul de Investigații Media", mai scrie version materialul citat.
Potrivit aceleiași Surse, o Parte DINTRE Bolile de îngrijire suferă Iulian Câmpeanu sunt Niste patologii Relativ Comune: steatoză hepatica, ateroscleroză, aritmie (cardiaca), ulcer duodenal cronic SAU. "Restul afecțiunilor sunt, potrivit specialiștilor, Insuficient detaliate. De exemplu, Medicul de îngrijire a întocmit documentul scrie CA Iulian Câmpeanu suferă de« lacunarism cerebral »SAU« sindrom psiho-organic », INSA Nu detaliază ce afecțiuni PREZINTA pacientul", Add autorii materialului.
Patru ani dupa încadrarea version gradul I de invaliditate, cu ocazia împlinirii vârstei de pensionare Legale, aceeași Casa Județeană de Pensii Ilfov, pasă de această eră de date subordonata Marianei Campeanu - Șef al Casei Nationale de Pensii -, ia dat lui Iulian Câmpeanu Pensie a scris limitare de vârstă, păstrându-i, se conformeze legii, încadrarea version gradul I si ajutorul a scris însoțitor, se mai menționează version Articol.
"DECIZIA Din 23 octombrie 2009 Poarta Acelasi număr CA CEA DIN 25 martie 2005, 114198, SI Este emisa tot de Casa de Pensii Ilfov, Desi Câmpeanu domiciliază tot din București, contrar prevederilor Legale pasă tors CLAR CA aceste documente sunt emise de Biroul căruia beneficiarul ÎI Este arondat conforme domiciliului ", Arata Sursa citată.
Materialul în sine precizează SI CA, potrivit unui Multe fluturas de Pensie al lui Iulian Câmpeanu obținut de Centrul de Investigații Media, în noiembrie 2013, acesta a primit un al doilea o Pensie de 930 de lei, căreia i SA Adaugat indemnizația De la 610 de lei. Din total, s-au scăzut Zece lei reprezentând CASS, astfel CA soțul ministrului Muncii a primit un al version ACEA Luna de la stat Suma de 1.530 de lei, notează autorii materialului.
Pe de alta Parte, autorii articolului Sustin, citând "Surse DIN Politie", CA Mașina folosită de soțul ministrului Muncii a scris un-Si Lua nepotul de la Grădiniță ar aparține Registrului Auto Roman, INSTITUTIE ingrijire in lucrează unul DINTRE Copii, Flavius ​​Cristian Câmpeanu, director tehnic al RAR, trimis version judecată de DNA.
Pana la ora transmiterii acestei Știri, ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, Nu o Facut Niciun comentariu pe Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at subie
(Preluare DIN mesajele e-mail)