duminică, 25 martie 2012

INVITATIE

In atentia liderilor de sindicat din municipiu/judet

Doamnelor/Domnilor

In acest an, mai mult decat oricand, tara noastra are nevoie de actiunea hotarata a tuturor cetatenilor cu spirit civic, in sensul schimbarii modului de a face politica sociala, economica si nationala, si de a gestiona problemele publice.
Minciuna, impostura, hotia, au fost ridicate la rang de politica de stat.
Lansat pe data de 7 octombrie 2011 de catre Sindicatul Cadrelor Militare in Rezerva (SCMD) si Fundatia FACIAS, programul in 12 puncte numit "PLATFORMA CIVICA", a fost adoptat de peste 130 de ONG-uri si sindicate. El reprezinta in sinteza principalele obiective ale tuturor cetatenilor Romaniei, iar Sindicatele si ONG-urile care au adoptat acest program constituie CONSILIUL NATIONAL AL SOCIETATII CIVILE (CNSC).
CNSC isi propune ca actiuni imediate:
- sa contureze o masa compacta de vot, prin atragerea tuturor cetatenilor dezgustati de politicianism, pentru a elimina santajul politic al unor formatiuni, jocurile si aliantele politice imorale,
- acţiuni care să fie în stare să oprească, în forme democratice, paşnice, dar ferme, continuitatea acestui regim si a acestei puteri.
Va propun o intilnire a tuturor liderilor, intilnire ce va avea ca scop, initierea de propuneri, discutarea lor si luarea deciziei de constituire (la nivel local sau judetean) a CENTRULUI JUDETEAN (LOCAL) DE COORDONARE A SOCIETATII CIVILE, (C.J.C.S.C./ C.L.C.S.C.)!
Aceasta forma de organizare nu presupune si alegerea unui presedinte!
Asteptam ofertele dumneavoastra la telefon: 0742/075462, sau initiativa organizarii noastre. Va asiguram ca vor participa si membrii sindicatului nostru!
Cu stima,
Presedintele Filialei 1Suceava a S.C.M.D.