luni, 23 mai 2011

COMUNICAT

Adresez rugamintea tuturor membrilor din BIROUL OPERATIV, de a participa la sedinta Biroului Operativ, prilej in care vom stabili continutul ordinii de zi pentru desfasurarea Adunarii Generale a Filialei pe semestrul 1 si de asemenea si alte probleme privind situatia dosarelor si care nu suporta aminarea.
Sedinta va avea loc in data de marti 31.03.2011, orele 11.00 la sediul filialei. Va rog sa asigurati participarea, iar daca din motive obiective nu puteti participa, va rog sa-mi comunicati pentru a reveni cu alta data pentru desfasurarea ei.
Insist ca aceasta sedinta sa o desfasuram pina cel mai tirziu la data de 02.06.2011, deoarece la ea vom stabili unele masuri care privesc participarea mebrilor filialei la cele doua sedinte de judecata din datele de 06 si 16.06.2011, sedinte foarte importante pentru cauza noastra, fiind vorba de dosarele de la Pasul 1b, adica pentru unii membrii fiind poate ultimele termene de judecata, iar daca nu vom aplica masuri ferme si concrete ne vom trezi cu sentinte similare celor date anterior!
De aceea rog si pe d-ul av. Strajer sa ne onoreze cu prezenta la aceasta sedinta.
Presedintele Filialei 1 Suceava